Onze aanpak

Om een beter rendement te behalen, zorgen wij ervoor dat duidelijk is voor de medewerkers hoe het bedrijf bestuurd wordt. Dit wordt ook wel het managementsysteem genoemd. Wij hebben hiervoor een eigen inrichting ontwikkeld voor een effectieve en eenvoudige aansturing van jouw organisatie. Het helpt je bij het bepalen en behalen van je doelstellingen en tegelijkertijd voldoe je aan de eisen uit de ISO.

Afspraken zijn snel gemaakt, maar het naleven daarvan vraagt discipline. Met onze audits toetsen wij hoe de afspraken binnen jouw organisatie worden nageleefd. Wij doen dit met de directie als doelgroep. Dus geen geneuzel over punten of komma’s, maar een heldere beschrijving van knelpunten die tussen jou en je doelstellingen in staan.

Het is niet eenvoudig om de oorzaken te achterhalen als prestaties achterblijven. Pisotive zet hiervoor verschillende analyse methoden in en zorgt zo voor nieuwe inzichten. Door oorzaken van problemen scherp in kaart te brengen, zijn ze eenvoudiger en goedkoper op te lossen. Wij adviseren de directie over de beste aanpak en vallen hierbij terug op jarenlange directie ervaring in het MKB.

Procesbeschrijving

Wij creƫren en updaten het managementsysteem voor jouw organisatie. Daarnaast bewaken wij de planning. Zonder stress zorgen wij dat alle acties in beeld zijn en verbeteringen niet op de lange baan worden geschoven.

Interne audits

Wij verzorgen de interne audits en zorgen dat je goed voorbereid bent op de externe audit. Daarnaast doen we ook de nazorg. Worden er afwijkingen geconstateerd dan helpen wij je aan een praktische oplossing.

Advies

Door de verschillende signalen van je klanten en je organisatie te analyseren, brengen wij nieuwe inzichten. Met goed advies helpen we jou om je bedrijfsdoelstellingen te behalen en je rendement te verbeteren.


Ook meer rendement halen door ISO?