Over

Pisotive is opgericht door Koen Rippen.

Na zijn bedrijfskunde studie in Groningen heeft Koen zich in zijn werk gespecialiseerd in het goed organiseren van bedrijven. Met ruim 10 jaar management- en advieservaring heeft Koen veel organisaties van binnen en buiten leren kennen.

Ruim 8 jaar daarvan heeft Koen besteed aan het behalen en het behoud van ISO certificeringen, zoals 9001 voor kwaliteit, 14001 voor milieumanagement en 27001 voor informatiebeveiliging. Daarnaast is Koen opgeleid tot Lean Six Sigma master black belt en heeft hij diverse programma’s en projecten geleid om organisaties te verbeteren.

De afgelopen jaren viel op dat met name kleinere organisaties de expertise missen om praktisch, effectief en ontspannen de ISO certificering te behouden. Vaak resulteert dit in stress vlak voor de audit en gemiste verbeterkansen.

Koen heeft Pisotive opgericht om directies en ondernemers hier bij te ondersteunen. Zodat zij gericht hun doelen kunnen bereiken, het rendement kunnen verbeteren en geen zorgen hebben over het behoud van de ISO certificering.