Management Informatie

Wat krijg je?

• Meer nadruk op het nakomen van onderlingen afspraken

• Inzicht in hoe je het doet ten opzichte van andere ondernemingen

• Een frisse blik van buiten met de nodige ondernemerservaring

• Knelpunten in beeld die een forse impact hebben op je effectiviteit en je rendement

• Praktische verbeteracties voor het wegnemen van de knelpunten en bewaking van deze acties

• Toetsing van de effectiviteit van de verbeteracties

• Voorbespreking met en hulplijn voor de directie bij externe certificering audits

Betere naleving van afspraken zorgt dat je als organisatie echt stappen kunt gaan zetten. Het wordt voor de directie beter inzichtelijk waar de gaten vallen en waar bijsturing nodig is. Om dit effectief te doen vallen wij terug op jaren ervaring in het MKB en de nodige bedrijfskundige kennis. Lees bij advies hoe wij jou echt verder gaan helpen.

Eerdere opdrachten

Audits bij een hostingbedrijf

Voor een hostingbedrijf hebben wij de interne audits verzorgd en de externe audit van te voren goed besproken met de directie. Het bedrijf is mede daardoor glansrijk door de certificeringsaudit gekomen en is nu ISO 27001 gecertificeerd. Daarnaast zijn er verschillende knelpunten weggenomen, waardoor het rendement stijgt.

Audits in de schoonmaakbranche

Voor een bedrijf in de schoonmaakbranche hebben wij audits uitgevoerd. Hieruit kwamen een aantal knelpunten die hebben geleid tot verdere automatisering van de processen. Hiermee werd zowel de kwaliteit als het rendement verbeterd.

Klant reacties

“Koen stelt de goede vragen die zijn toegespitst op zijn gesprekspartner. Zo vermoeit hij mij niet met de details, maar komt hij met wezenlijke verbeterkansen. Hij komt ook vaak met praktische verbeteringen die me verder helpen. Mooi meegenomen was dat we hierdoor erg goed voorbereid waren op de externe audit.”

“In tegenstelling tot veel interne en externe audits die wij eerder hebben gehad, komt Koen met inzichten waar ik als ondernemer echt bij gebaat bent. Dit helpt mij om de juiste onderwerpen beet te pakken en echt mijn resultaten te verbeteren.”

Wil jij ook dat afspraken door medewerkers en leveranciers worden nageleefd?