Management Advies

Wat krijg je?

• Procesbegeleiding bij bepalen strategie en jaarlijkse speerpunten

• Opstellen en bewaken van bedrijfsdoelstellingen

• Analyse van bedrijfsprestaties, zoals klachten, klantretentie, incidenten, klantfeedback.

• Verbetervoorstellen voor de directie

• Vastleggen directiebeoordeling

• Vier keer per jaar directieoverleg voor bewaking bedrijfsdoelstellingen en benodigde bijsturing

Eerdere opdrachten

Winstgevende groei

Een ondernemer in het gebouwonderhoud hebben wij geholpen om heldere doelstellingen op te stellen op basis van de ambities die hij voor ogen had. Door tussentijds analyses uit te voeren en ieder kwartaal de voortgang te bespreken, hielpen wij deze ondernemer zijn ambitieuze doelstellingen te behalen.

Advisering na bedrijfsovername

Wij hielpen een ondernemer van een herstelbedrijf van exclusieve auto’s. Hij had het bedrijf dat jaar overgenomen en het ondernemerschap was nieuw. Wij hebben hem geholpen door gezamenlijk doelstellingen op te stellen en deze goed te bewaken. Daarnaast waren wij een klankbord om zo snel en effectief het ondernemerschap in de vingers te krijgen. De resultaten waren in het eerste jaar na de overname al significant hoger dan de jaren daarvoor.

klant reacties

“Koen brengt rust en overzicht. Hij geeft mij nieuwe inzichten, waardoor ik beter kan sturen. Hij blijft hierin mijn doelen goed bewaken en spreekt me er op aan als ik acties te lang laat liggen. Dit heb ik ook nodig en dat kan ik niet van mijn medewerkers verwachten.”

Ik kijk uit naar de gesprekken met Koen. Vaak verzamel ik in de tussentijd de vragen en spreken we die door als hij er is. Tegelijk denkt hij zelf ook mee en komt ook ongevraagd met nuttig advies. Het is prettig om mijn zorgen en vragen met hem te kunnen bespreken, want als ondernemer sta je er vaak alleen voor.”

Benieuwd hoeveel beter jouw resultaat kan?